Private / Vægttab / Om vægttab / Det forandrede mit liv...
Det forandrede mit liv..

SlankeDuo får løbende meget positive tilbagemeldinger på deres arbejde. Det ændrer menneskers liv markant at blive lettere sammen. Ikke kun i forhold til det fysiske, men også i forhold til den psykiske og sociale trivsel:

 
"Mit møde med Jørgen og Lotte har forandret mit liv markant.
 
Deres positive tilgang til livet og til mig, har givet mig troen på, at jeg kan, hvad jeg beslutter mig for. Deres måde at se på mig som et helt menneske, har gjort en kæmpe forskel. Jeg har ikke haft følelsen af, at jeg blot var en kunde.
 
Jeg har fået indsigter i mit liv, som de har hjulpet mig med at implementere. Eksempelvis da det gik op for mig, at jeg spiste på mine følelser, fik jeg med deres hjælp, strategierne til at ændre min adfærd. De små succeser er blevet fejret hver gang, hvilket har givet mig en motivation, som jeg før ikke troede, at jeg havde.
 
Jørgen og Lotte har været de mest markante ”hjælpere” i min proces med at ændre min livsstil. Efter mit flotte vægttab har jeg formået fortsat at bruge de tillærte strategier til også at ændre andre negative adfærdsmønstre i mit liv."

Pernille Sloth, Speciallærer, Holstebro
 
 
"Jeg er taknemmelig for den nærværende og omsorgsfulde måde, jeg blev mødt på af Lotte og Jørgen under min vægttabsperiode. Deres måde at møde og anerkende mig på - med respekt og omsorg – gjorde hele forskellen i forhold til, at jeg nåede min ønskede stabiliseringsvægt. De hjalp mig med at finde styrken og troen på, at jeg kunne nå målet.
Alt det jeg fik med mig fra forløbet med dem, bruger jeg dagligt - både i forhold til maden, men også i forhold til andre udfordringer jeg møder på min vej.
 
Et vægttab handler om så meget mere end mad og opskrifter, og det hjalp de mig med at få øjnene op for! De får min varmeste anbefaling!”

Lone Tollak, pædagog, Struer
 
 
”Mad med hjerte og fornuft” har været en rigtig god overskift for mit ønske om et vægttab.

Hvilket argument er der egentlig for at være overvægtig? Jeg kunne ikke finde nogle argumenter for at ”bære” rundt på flere kilo end nødvendigt.

Efter flere forsøg på at reducere min vægt viste BMI stadig ”overvægtig”. Mit mål var et vægttab på 10 kg.

God støtte og vejledning fra SlankeDuo samt introduktion til kostomlægningsprogrammet ’Sense’ har været den metode, som gjorde, at målet blev nået. Omlægning af kosten var nøglen til resultat. Metoden er let forståelig. Inspiration fra Sense-kogebøgerne var gode redskaber i forhold til omlægningen af kosten.

Det er stærkt motiverende, at ens omgivelser kan se, at jeg har tabt mig.
Det er motiverende at købe nyt tøj med en mindre livvidde.
Det er motiverende at have et bedre ”kropsligt velbefindende”
En vigtig erfaring er at have tålmodighed med vægttabet."

Ole Birch, pensioneret skoleleder, Viborg

 
 
Kontakt Lotte Quist Michaelsen for mere info og tilmelding.
Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive - Viborg  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk