Private / Vægttab / Forløb: Sundhed og vægttab / Et vægttabsforløb - i praksis
Et vægttabsforløb - i praksis
 
I vores "Lettere sammen" forløb tilrettes forløbene efter den enkelte kundes behov. Der er dog elementer, der typisk indgår i forløbet:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Opstartssamtale ud fra personlig udredningstest

Som en del af et vægttabsforløb kan du tilvælge en personlig udredningstest. Testen giver et grundigt indblik i egne spisemønstre og er et vigtigt værktøj til fastholdelse i vægttabsprocessen og vedligeholdelse af vægttabet.
 
Personlig kropsanalyse

Slankeduo tilbyder personlig kropsanalyse, der bl.a. udregner metabolisk alder, måling af fedtprocent og fedt omkring de indre organer samt BMI. 
 
Fokus på motivation og ændring af vaner

Viden om sund kost gør det ikke alene. Slankeduo lægger derfor stor vægt på motivation og klæder dig på med  redskaber til at bevare motivationen – også i perioder, hvor det kan være svært – så du kan komme i mål med dit vægttab.  
 
Kostvejledning ud fra Sense – slank med fornuft

Slankeduo vejleder ud fra kostprogrammet Sense – slank med fornuft. Programmet er udviklet af kostvejleder og forfatter Suzy Wengel. 

Sense er Danmarks hurtigst voksende slankekoncept. Dette skyldes bl.a.,  at du kan spise helt almindelig mad. Du skal blot lære at bruge din sunde fornuft. Med Sense skal du hverken tælle kalorier eller veje din mad.

I kombination med Slankeduos og Institut for Relationspsykologis relationelle tilgang får du de bedste betingelser for et varigt vægttab.


Foredrag om sundhed og vægttab - med fokus på relationer og mentale barrierer
 
Kontakt Lotte Quist Michaelsen for flere info og tilmelding.
Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive - Viborg  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk