Uddannelser / ICDP uddannelse

ICDP uddannelse


Institut for Relationspsykologi er certificeret udbyder af de meget efterspurgte ICDP uddannelser rettet specifikt mod forskellige faggrupper.
 
Kort om ICDP

ICDP er en forkortelse for International Child Development Programme, og er et internationalt forebyggelsesprogram, der er udviklet af de norske professorer i psykologi Karsten Hundeide og Henning Rye.

ICDP programmet blev oprindeligt udviklet til relationer mellem voksne og børn, men er nu blevet udvidet til at kunne anvendes i mange forskellige professionelle relationer.

Et af de centrale temaer i ICDP programmet er at skærpe bevidstheden omkring relationens fundamentale betydning for menneskets udvikling.
 
Gennem spændende undervisningstemaer og konkrete, lærerige øvelser vil deltagerne opnå en stor viden om relationens afgørende betydning og få hjælp til at bevidstgøre sig om egne ressourcer og anvende disse i udviklingsstøttende professionelle relationer.
 

Vores ICDP-uddannelser

ICDP er et niveau-opbygget uddannelsesforløb:
  • Niveau 1 fokuserer på udvikling af deltagernes egen relationskompetence.
     
  • Niveau 2 fokuserer på udvikling af deltagernes evne til at vejlede kolleger eller forældre.
     
  • Niveau 3 er et tilbud til ledere af pædagogiske institutioner, der ønsker at implementere den relations- og ressourceorienterede tænkning i deres organisation.
På baggrund af vores mangeårige erfaringer med ICDP har vi udviklet vore ICDP kurser således, at vi nu udbyder dem på forskellige niveauer og tilrettet forskellige målgrupper som f.eks. pædagoger, lærere, socialrådgivere, psykologer, sundhedsplejersker m.fl.

 

Sagt om vores ICDP uddannelse

  • "ICDP har betydet, at jeg giver mig mere tid til at tænke mine mål, handlinger, visioner igennem, da jeg meget hurtigt efter at være startet med ICDP, og meget oftere, mærker en effekt af min eftertænksomhed, hvis man kan udtrykke det sådan."

Yderligere information

For yderligere information kontakt os på tlf.: 97 52 00 95 eller mail: kontakt@relationspsykologi.dk
Velkommen til ICDP niveau 1 i Randers.

Uddannelsen gennemføres på følgende datoer kl. 9-15:

1) Mandag d. 12. marts
2) Mandag d. 9. april
3) Mandag d. 30. april
4) Onsdag d. 30. maj
5) Mandag d. 11. juni
6) Mandag d. 25. juni


Uddannelsen vil foregå på følgende adresse:
Gaia Museum
Lene Bredahls Gade 10
8900 Randers C
 
 
Kontakt os på kontakt@relationspsykologi.dk eller tlf: 97520095 for flere informationer.
Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk