Kontakt / Medarbejdere / Jørgen Michaelsen

Jørgen Michaelsen

Arbejdsområder:

 • Vane- og livsstilscoaching (personligt fremmøde eller Skype)
• Vægttabsforløb: Lettere sammen
• Firmaforløb med fokus på sundhed og livsstil
• Foredrag

 

Baggrund:

Jeg er født i 1970 og er certificeret vane- og livsstilscoach. Jeg har specialiseret mig i vægttab og livsstilsændringer og bruger den coachende tilgang til – sammen med dig – at sætte fokus på dine ønsker, relationer og ressourcer, så du kan komme helt i mål.
 
Jeg trækker på såvel personlig som faglig erfaring og har ændret et inaktivt sofaliv til et liv med løb, bokse- og styrketræning. Desuden har jeg selv tabt mig 25 kilo og holdt vægten i efterhånden mange år. Jeg har oplevet, hvordan det har givet mig mere energi og øget livskvalitet, og det samme ønsker jeg for dig. Jeg ved, du har ressourcerne, og jeg kan hjælpe dig til at se dem.

Sammen med min kone, Lotte, har jeg stiftet firmaet ’SlankeDuo – lettere sammen’. Vi tilbyder vægttabsrelaterede ydelser over hele landet til såvel private, kommuner og virksomheder. Som noget nyt tilbyder vi endvidere uddannelsen ’Mentor i mad & psyke”. Uddannelsen er rettet mod sundhedsprofessionelle og andre, som arbejder med og interesserer sig for vægttab og livsstilsændringer. Udbredelsen af budskabet om, at varigt vægttab og langtidsholdbare livsstilsændringer handler om andet og mere end kost og motion, er nemlig yderst vigtig. Varige resultater er primært en mental proces, og mentale faktorer skal derfor i fokus. Det handler om at rykke sig mentalt.

Ud over arbejdet som vane- og livsstilscoach har jeg erfaring inden for den grafiske branche. Jeg er oprindeligt uddannet grafisk trykteknikker og har i mange år stået med det overordnede ansvar for produktionen.

Privat er jeg gift og har to store børn på 21 og 19 år. I fritiden er jeg ivrig motionsløber og går til bokse- og styrketræning. Jeg nyder lange gåture i naturen sammen med min hund og min familie samt en god fodboldkamp på stadion med vennerne.

Vil du tabe dig eller ændre vaner, tilbyder jeg individuelle samtaler og vægttabsforløb på hold i Institut for Relationspsykologis afdelinger i Aarhus, Viborg og Skive samt coaching via Skype.

Kontakt Jørgen på slankeduo@relationspsykologi.dk

 

 
 

 

Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive - Viborg  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk