Private / Mindfulness / Mindfulness kursus

Mindfulness kursus 

  • Kender du til at have alt for travlt?
  • Har du problemer med at koncentrere dig?
  • Er det svært at falde til ro og finde hvile?
  • Tænker du mange negative tanker, der gør dig ængstelig og træt?
  • Har du svært ved at mærke, hvad du har lyst til og vil?
Mindfulness meditation kan være din vej til indre ro .
Institut for Relationspsykologi tilbyder de efterspurgte kurser i Mindfulness. Gennem de sidste år er Mindfulness blevet meget populært, fordi flere og flere har oplevet, hvordan træningen i Mindfulness meditation giver en dyb ro, indre klarhed og en større åbenhed overfor verden.
 
På Mindfulness kurset vil undervisningen dels bestå af praktiske øvelser i Mindfulness og grundmeditationsøvelser, og dels af en teoretisk introduktion, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og få feedback. Undervisningen og de praktiske øvelser sætter deltagerne i stand til at træne teknikkerne derhjemme og anvende Mindfulness principperne efter kursets afslutning.

Der vil være træning i at få kontakt med - og finde hvile i - dit eget nærvær. Fra dette nærvær kan du opleve det, der sker - uden at lade dig styre af det eller blive fanget i det.

 

Effekt

Når du anvender Mindfulness meditation vil du opleve mere ro, klarhed, bedre koncentrationsevne og en dybere søvn. Du bliver mere modstandsdygtig overfor stress og dit immunforsvar styrkes. Mindfulness har også vist sig at have en positiv effekt på blodtryk, puls, stofskifte og åndedræt.

Du vil opnå større indsigt i dig selv gennem en bedre kontakt med dine følelser, tanker og kropslige fornemmelser. I denne proces kan der også dukke tanker og følelser op, som du ikke tidligere har været bevidst om. Du vil også opleve en større sensitivitet og åbenhed overfor dig selv og andre mennesker. Effekten afhænger af hvor ofte der trænes og kan variere fra person til person. 
 

Yderligere information

For yderligere information kontakt os på tlf.: 97 52 00 95 eller mail: kontakt@relationspsykologi.dk
Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive - Viborg  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk