Private / Vægttab / Om vægttab

Vægttab hos SlankeDuo

 
De fleste, der ønsker at tabe sig ved, at et succesfuldt vægttab afhænger af et kendskab til den rigtige kost. Denne viden er dog sjældent nok i sig selv...
 
Vores spisemønstre er meget afhængige af følelsesmæssige - og relationelle faktorer. I mange tilfælde er det netop smertelige følelser og relationelle mønstre, der er med til at fastholde os i dårlige spisemønstre. Derfor er det meget vigtigt, at der også er fokus på følelser og relationer, hvis man skal komme i mål med et varigt vægttab.
 
Netop dette fokus på både kost, på følelser og på relationer, er kernen i vores vægttabsforløb - og samtidig årsagen til, at vores deltagere tilsammen har tabt mere end 4000 kg!
 
For at imødekomme både kosten og de psykologiske faktorer, tilbydes vores vægttabsforløb i et samarbejde mellem Institut for Relationspsykologi og SlankeDuo, hvor det er psykologer og kostvejledere, der sammen står for undervisningen.
 
 
 
For mere info kontakt: lotte@relationspsykologi.dk eller tlf: 97520095
Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive - Viborg  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk