Tip en ven           Sitemap    
 
Vi gentager succesen!
Vores populære konference tilbydes nu også på Sjælland 29. - 30. oktober 2015.
Har I brug for hjælp til en vellykket inklusionsproces?
Institut for Relationspsykologi vil i samarbejde med Tv MidtVest sætte fokus på inklusion ved at følge et eller flere børn gennem en inklusionsproces. Vi tilbyder barn, skole og forældre professionel og kærlig psykologbistand gennem hele processen, hvor målet er en vellykket inklusion.
Institut for Relationspsykologi
 
er et landsdækkende privatejet psykologfællesskab, der tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise.
 
Vi har fokus på de relationelle samspil og de mange udviklingsmuligheder, den relationelle bevidsthed åbner for den enkelte og for gruppen.
 
Vi har mange års erfaring med relationspsykologiske tilgange, og vore mange dygtige medarbejdere er parate til at yde en kvalificeret indsats for at imødekomme dit behov.
Terapi

Private

Vi tilbyder terapi og psykolog hjælp til enkeltpersoner, par og familier.
Vi anvender en bred vifte af psykologiske metoder, herunder også hypnose.
 
Vi har overenskomst med sygesikringen, så du kan få tilskud til psykolog - behandling hos os.
 

Erhvervspsykologi

Vi ønsker at skabe vækst på den menneskelige bundlinje og arbejder med organisationsudvikling ud fra et relationelt og psykodynamisk perspektiv.

Kvaliteten af de relationelle samspilsprocesser på arbejdspladsen er af afgørende betydning for virksomhedernes effektivitet og kvalitet.
 

Uddannelser

Ny viden og ønsket om høj kvalitet stiller sammen med krav om forandrings- og omstillings-processer øgede krav til medarbejdernes kvalifikationer.
Derfor har vi specialiseret os i at tilbyde efteruddannelser, der skaber ny praksis.
 
På nedenstående link kan du se og tilmelde dig aktuelle kurser - ligesom du kan finde info og downloade litteratur om dit hold, hvis du allerede er tilmeldt.
 

Nyheder

  Læs om vores spændende konference 2015 her! 
  Kursister på RARRT kurserne er begejstrede.. 
  En pædagog fortæller: "Jeg kunne ikke lade være med at reflektere over min egen praksis.." 
  Læs vores omtalte kronik i Politikken 
 
- er en teoretisk og metodisk ramme for kompetenceudvikling af medarbejdere ansat i relationsprofessionerne, som f.eks. i skoler, dagtilbud, familie-behandling og ældreplejen.
 
 
Institut for Relationspsykologi | Nordbanevej 15 7800 Skive - Vestergade 32 8600 Silkeborg, - 4000 Roskilde  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk