Terapi med lægehenvisning i hobro

Terapi med lægehenvisningVi tilbyder terapi med lægehenvisning i vores kommende afdeling i Hobro.​ ​For at få en lægehenvisning skal du kontakte din læge og anmode om at få en henvisning til psykolog. Det er lægen, der vurderer, om du er berettiget til en henvisning. Herefter skal du kun selv betale 1/3 af vort honorar, og du kan endda få yderligere tilskud fra Danmark, hvis du er medlem her. Der kan ydes tilskud op til 12 konsultationer. En konsultation har en varighed af 45 minutter.

Professionel hjælp i øjenhøjdeNår man bliver ramt i livet, og man må kæmpe for at få tilværelsen til at fungere, er det vigtigt at få hjælp, der lindrer og styrker. Jeg vil hjælpe dig med at overkomme dine psykologiske problemer og hele de følelsesmæssige sår.

Det er vigtigt for mig, at du får et åbent og trygt rum, hvor du føler dig tryg og forstået. Jeg er engageret og lyttende, samtidig med at jeg vil styrke din indsigt og handlekraft i dit liv.
Psykolog Pelle Hvidt-NielsenJeg er af årgang 1974 og har 16 års erfaring som psykolog fra flere forskellige arbejdsfelter.

Som terapeut arbejder jeg med udgangspunkt i din tilværelse og i det, du kommer med.

Det er vigtigt for mig, at du oplever at blive mødt med imødekommenhed og bliver set, der hvor du er. Mit fokus er at hjælpe dig, så du kan finde vejen videre i dit liv.

Med mange års klinisk erfaring, kan jeg hjælpe dig til at finde nye veje til livsglæde og trivsel.


Som parterapeut ved jeg, at der i ethvert parforhold vil være uoverensstemmelser. Min opgave er at hjælpe jer med en fælles forståelse, når uoverensstemmelser udvikler sig til konflikter.


Som supervisor vil du opleve mig åben og nysgerrig overfor de sammenhænge, du indgår i. Når jeg superviserer, er målsætningen for mig at facilitere refleksioner, der giver dig forståelse og handlemuligheder.


Når jeg ikke er på arbejde, er jeg optaget af at være en stolt far til to drenge. Det kan også være, du møder mig på cyklen eller med løbeskoene på – motion er min store interesse ved siden af familie og arbejde.Afdelingen i Hobro tilbyder:- Terapi til voksne, unge og børn

- Supervision til offentlige og private virksomheder

- ParterapiDu er velkommen med:- henvisning fra lægen

- som privatbetalende

- henvisning fra forsikringen

- arbejdsgiverbetalt henvisning
Priser1. Med henvisning fra din læge

Har du en henvisning fra din læge, udgør egenbetalingen pr. konsultation, efter fradrag af tilskuddet fra sygesikringen: Første samtale koster 417 kr. og de efterfølgende samtaler koster 347,71 kr.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, yder de herudover et tilskud på 200 kr. pr. konsultation.


2. Uden henvisning

Hvis du selv skal betale hele honoraret er prisen 995 kr. pr. konsultation. Ved parterapi afsættes 90 min., og prisen er 1.580 kr. pr konsultation. Er du medlem af Danmark i minimum gruppe 5, kan du modtage 24 konsultationer med 300 kr. i tilskud hos en af vores autoriserede psykologer.


Vær opmærksom på, at mange har forsikringer gennem arbejde eller fagforening, der evt. kan anvendes ved behov for psykologhjælp.


Betaling sker kontant/dankort/MobilePay ved hver samtale med mindre andet er aftalt.


Her finder du osInstitut for Relationspsykologi

Adelgade 8, 2. TH

9500 Hobro

ParkeringDet er nemt at finde plads til parkering i Hobro By.

Du kan parkere følgende steder:

- Klinikken har tidsubegrænset parkeringspladser i baggården. Vores parkeringspladser er modsat Post Nords omdelingscentral op mod åen. De er markeret med en rød pil på kortet. Bemærk at der er tidsbegrænsning på de øvrige parkeringspladser i baggården.


Alternative parkeringsmuligheder:

- Hvis der ikke er plads på klinikkens parkeringspladser, så er der heldigvis alternative muligheder. Du kan holde på Hobro Superbrugens parkeringsplads, hvor der er 3 timers gratis parkering. Du kan også holde på Hobros offentlige parkeringsplads ved Brotorv. Begge steder er markeret med en blå pil.