Kontakt / Medarbejdere / Lise Rask Holm Fick

Lise Rask Holm Fick

 

Arbejdsområder


• Stress, angst og depression.
• Terapi, coaching og rådgivning i forbindelse med arbejdsrelaterede problematikker i kommuner og virksomheder.
• Udvikling af psykisk arbejdsmiljø
• Akut krisehjælp og traumer
• Tematikker inden for graviditet, fødsel og barsel.

Baggrund

 
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, er autoriseret af Psykolognævnet og har desuden en sundhedsfaglig baggrund som jordemoder. I min tid som psykolog har jeg bl.a. arbejdet i privat praksis, med tilsyn af fysisk og psykisk arbejdsmiljø i Arbejdstilsynet og med arbejdsfastholdelse og tilbagevenden efter sygemelding i sygedagpengeregi. Privat er jeg gift og har en dejlig familie.

Jeg er optaget af arbejdet med processer, der udvikler, forstærker og fordyber relationer mellem mennesker – private såvel som professionelle.

Mit mål er at tilbyde nærvær, varme og professionalisme i mine samtaler.

Livskriser, sorg og længerevarende stress kan alle afstedkomme symptomer som tristhed, angst, vrede og efterlade mennesker i oplevelsen af undtagelsestilstand. Forenklet kan man sige, at vanskelige vilkår og store livsomvæltninger kan virke som en trussel og kan synes så meningsløse eller umulige, at det er svært at være i dem eller overkomme de forandringer, som er på vej eller allerede indtrådt. I de situationer kan det være godt at få hjælp til overblik over ressourcer og hjælpsomme relationer, som kan hjælpe dig gennem oplevelsen af undtagelsestilstand til øget trivsel.

I terapi spørger mange efter, hvad de selv kan gøre for at få det bedre - en form for hjælp til selvhjælp. Inspiration til dette kan du regne med at få f.eks. i form af anbefaling af aktiviteter, litteratur og øvelser, der kan medvirke til klarhed og indsigt men også som øget energi og handlekraft til at udholde, acceptere eller forandre de udfordringer, du står i.

Jeg tager imod klienter via Aarhus Kommunes Sundhedsordning og selvbetalere.

Kontakt: lise@relationspsykologi.dk
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk