Om os / Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
 
Hver måned udsender vi et nyhedsbrev, hvor du kan følge med i alle nye tiltag, aktiviteter, konferencer, udgivelser osv. i Institut for Relationspsykologi.
Du kan herunder tilmelde dig nyhedsbrevet, så du automatisk modtager det, når det sendes ud.

Tilmeld nyhedsbrev

 
 
 
 

Seneste nyhedsbreve

 
Januar 2018 Tre veje til mere arbejdsglæde
November 2017 Relationer i centrum. 
Juni 2017 God sommer!
Maj 2017 Nye udgivelser.
April 2017 Ny afdeling i Aarhus!
Januar 2017 Det her vil du ikke gå glip af!
December 2016 Julehilsen
August 2016 Institut for Relationspsykologi åbner afdeling i Viborg
Juni 2016 Nyhedsbrev
Maj 2016 Om forårskonferencen
April 2016  Nyhedsbrev
Marts 2016  Brev til ledernetværk
Februar 2016  Nyhedsbrev
 
 

 

Tidligere nyhedsbreve

30/10 2014 - Nyhedsbrev Oktober 2014

Vores første nyhedsbrev

 
Det er med stor glæde, vi her, mens året går på hæld, udsender vores første nyhedsbrev. Vi har længe haft ønske om at holde både vores nuværende – og kommende ’venner af huset’ opdateret omkring nye tiltag, forandringer, udgivelser og lign.
Derfor har vi taget beslutning om, at vi vil udsende et nyhedsbrev hver 2. måned, hvor I kan følge med i alt fra foredrag, kurser og konferencer til nyansættelser, bogudgivelser og samarbejdspartnere.
Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på forsiden af vores hjemmeside www.relationspsykologi.dk, hvorefter man automatisk vil modtage brevet i mailbakken, når det udkommer. Her kan man naturligvis også afmelde sig igen.

 
Endnu en bog på vej
Nu har vi lagt sidste hånd på vores nye bog og venter den klar fra forlaget Dafolo omkring årsskiftet.
Vi er overvældede og stolte over, hvor godt vores første bog om relationspsykologi er blevet modtaget af anmeldere i pædagogiske og psykologiske tidsskrifter. De mange positive anmeldelser har bekræftet, at vi er lykkedes i intentionen om at skrive en bog, der giver en kvalificeret og teoretisk funderet beskrivelse af den relationelle indsats i pædagogisk praksis. Samtidig har vi fået rigtig mange forespørgsler om en efterfølger til grundbogen, der i endnu højere grad beskriver, hvordan principperne kan omsættes til daglig praksis. Derfor valgte vi at skrive denne bog, der gennem alsidige praksisfortællinger illustrerer, hvordan praktiseringen af RARRT-principperne kan se ud i en helt almindelig dagligdag.
Den hedder: ’Fortællinger om Relationspsykologi’ og udfolder gennem en mængde praksisfortællinger, hvordan RARRT principperne kan forstås og praktiseres.

 
Inklusion i Holstebro
Holstebro kommune har valgt at fokusere massivt på inklusion gennem bl.a. uddannelse og opkvalificering af alle medarbejdere, der arbejder med børn og unge. I denne proces har kommunen valgt at lade Institut for Relationspsykologi stå for en del af uddannelsen af både ledere og medarbejdere med fokus på en øget viden om inklusion og en styrket evne til at skabe inkluderende fællesskaber. Denne proces er i fuld gang, og den er særdeles spændende og inspirerende at være del af.

 
Sundhedsordning
Der er mange, der spørger til vores helt særlige måde at drive sundhedsordning på. Der, hvor mange andre har fokus på at behandle krisesymptomer, ønsker vi at vende krisen til udvikling. Derfor kalder vi det en sundhedsordning og ikke en krisehjælpsordning. Samtidig arbejder vi ikke kun med den enkelte medarbejder, men inddrager flere niveauer for at skabe forandringer, der medfører udvikling for flere niveauer i organisationen. Vi har beskrevet vores tilgang på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere.
Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores sundhedsordning, der kan tilbydes både i Jylland og på Sjælland.

 
Mange nye spændende foredrag
De seneste måneder har vi klargjort og udvidet vores kursuskatalog, så der nu udbydes en lang række spændende foredrag. Der vil løbende være foredrag i huset på Nordbanevej, men I kan også bestille foredrag i jeres egne institutioner. Blandt de nye foredrag kan nævnes: ’Børns seksualitet’, ’Styrk dit barns udvikling’ og ’ADHD – en blæksprutte på rulleskøjter’.
Vi glæder os til at komme ud i Danmark med disse nye foredrag, der rammer lige ind i en tidsånd, der netop har sit fokus på at give børn de bedste rammer og muligheder i en dagligdag, hvor travlhed og stress er en af de helt store udfordringer i familien og på arbejdspladsen.

 
Konference om Relationspsykologi
Lige nu føles det som om, der er rigtig lang tid til foråret. Alligevel er vi allerede i gang med at planlægge konferencerne i 2015. Og her vil vi meget gerne høre jeres ideer. Hvem kunne være spændende som foredragsholder? Hvilke oplæg og work shops ville være lærerige og udfordrende?
Konferencen i Jylland afholdes igen på Hotel Pinenhus 7. – 8. maj 2015 i smukke omgivelser, hvor der er tid både til faglig fordybelse, lækker forkælelse og berigende samvær.
På grund af stor efterspørgsel afholder vi også en konference på Sjælland. Datoen bliver 29.- 30. oktober 2015, og konferencen afholdes på det smukke Tune Kursuscenter ved Greve.
Vi skal nok vende tilbage med mange flere informationer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen, for tilslutningen var stor sidste gang – og forventes at blive endnu større næste gang.

 
Mindfulness
Vi har gennem længere tid kørt ugentlige Mindfulness grupper i Skive, hvor deltagerne har udtrykt stor tilfredshed med den effekt, de opnår gennem Mindfulness. Særligt i forhold til stress rapporterer deltagerne om større indre ro og overblik. Vi starter nye hold i Skive i 2015, og alle er velkomne til en gratis introaften om Mindfulness, der både vil indeholde beskrivelser af, hvorfor Mindfulness er så sundt, samt små øvelser, hvor vi afprøver Mindfulness i praksis.
Datoen for denne introaften er: torsdag d. 4. december kl. 17 – 19. Mødet afholdes i vores skønne lokaler på Nordbanevej 15, 7800 Skive. Giv gerne besked om, at du kommer på: kontakt@relationspsykologi.dk

 
Der er bud efter os
Der er stor efterspørgsel efter vores kurser og uddannelser – både RARRT og ICDP. Særligt på Sjælland oplever vi en hastig vækst i antallet af kurser. Det er lige ved, at vi ikke kan følge med. Derfor er vi i gang med at udvide vores netværk af spændende og erfarne undervisere, som vi uddanner og certificerer til at udbyde kurser i RARRT og ICDP.
Vi er meget begejstrerede for dette netværk af særdeles dygtige undervisere og glæder os over, at vi på denne måde kan imødekomme alle forespørgsler uanset hvor i landet, man henvender sig fra.

 
Ny i instituttet
For et par måneder siden sagde vi velkommen til vores nye praksiskandidat psykolog Rikke Ravn Heunecke. Rikke har hovedsagligt klienter gennem sygesikringen, men tilbyder også foredrag om bl.a. Børn og ADHD – et emne, hun har specialiseret sig særligt inden for.
Der er masser at lave i huset, og derfor vil der inden årsskiftet blive ansat endnu en ny psykolog i huset, som vi også glæder os til at præsentere for jer.

 
Mød os på Facebook
For dem af jer, der har lyst til at følge med – fra dag til dag – i nyheder og links til spændende artikler, findes vi også på facebook, hvor I kan kommentere, stille spørgsmål osv. Ses vi derinde?

Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk