Om os / Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
 
Hver måned udsender vi et nyhedsbrev, hvor du kan følge med i alle nye tiltag, aktiviteter, konferencer, udgivelser osv. i Institut for Relationspsykologi.
Du kan herunder tilmelde dig nyhedsbrevet, så du automatisk modtager det, når det sendes ud.

Tilmeld nyhedsbrev

 
 
 
 

Seneste nyhedsbreve

 
Januar 2018 Tre veje til mere arbejdsglæde
November 2017 Relationer i centrum. 
Juni 2017 God sommer!
Maj 2017 Nye udgivelser.
April 2017 Ny afdeling i Aarhus!
Januar 2017 Det her vil du ikke gå glip af!
December 2016 Julehilsen
August 2016 Institut for Relationspsykologi åbner afdeling i Viborg
Juni 2016 Nyhedsbrev
Maj 2016 Om forårskonferencen
April 2016  Nyhedsbrev
Marts 2016  Brev til ledernetværk
Februar 2016  Nyhedsbrev
 
 

 

Tidligere nyhedsbreve

10/3 2015 - Nyhedsbrev marts 2015

Foråret er på vej..

 
 
Foråret er på vej, og mens vinterjorden lige så stille dækkes af vintergækker og erantis, mærker vi også forårets spirende energi her på Institut for Relationspsykologi. Og heldigvis for det, for der er masser af spændende opgaver, udfordringer og nye arrangementer på programmet.

 
Konference om: Kreativitet i det relationelle arbejde
Mange af jer er allerede tilmeldt, men der er stadig ledige pladser. Vi har sammensat et virkelig spændende program med fantastiske foredragsholdere, entertainere og kunstnere, som vi også selv ser meget frem til at blive inspirerede af. Du kan helt sikkert forberede dig på en anderledes konference, hvor du går hjem med ny energi til at styrke dine kreative ressourcer.
 
 

Se meget mere her
 
Temanummer i magasinet Børn og Unge
Det er med stor begejstring, vi har bidraget til BUPLs nye magasin, der har fokus på det vigtige emne: ”Professionel kærlighed”.
Temaet omhandler, at børn har brug for pædagogers positive følelser for at udvikle sig. Og hvordan man har hjertet med, når man er professionel.
Vi bidrager med en artikel om, hvilke tanker vi gør os om den professionelle kærlighed. Dertil også en artikel om, hvordan vi konkret arbejder med ’Professionel kærlighed’, når vi uddanner pædagoger. Der er også en meget spændende beskrivelse af en børnehave, der har uddannet sig gennem RARRT og dagligt praktiserer ’Professionel kærlighed’.
Vi kalder denne tilgang ’Pædagogik med hjertet’ og glæder os over, hvor mange, der allerede viser stor interesse for denne måde at arbejde på.

Læs hele temaet her.
 
Seminar med norske Jan Spurkeland
Vi har glædet os til at dele denne nyhed med jer: Den efterspurgte norske ekspert i relationskompetent ledelse Jan Spurkeland kommer endelig til Danmark for at holde et seminar. Vi kan roligt love, at det vil blive både spændende, lærerigt og underholdende. Han er en særdeles inspirerende og erfaren foredragsholder. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen 18. og 19. juni. Vi vender tilbage med mange flere informationer.

Se mere om Jan Spurkeland og hans bøger om Relationskompetent Ledelse.
 
Skal du med?
Til sidst vil vi ønske jer et glædeligt forår fyldt med energi, inspirerende oplevelser og gode relationelle samspil..
Vi glæder os til at se mange af jer til forårets store konference, til Jan Spurkelands seminar eller til et af vore andre arrangementer.

Institut for Relationspsykologi | Odense - Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk