Ledige stillinger





Psykolog med erhvervspsykologiske kompetencer




Har du lyst til et spændende og meget selvstændigt psykologjob i en privatpraksis, så har du nu chance for at blive vores nye kollega og få en arbejdsplads hvor psykologfagligheden er i højsædet, og hvor vi i fællesskab hjælper hinanden til at lykkes og trives.


Vi søger en psykolog, gerne med autorisation og erfaring, til at varetage primært behandling af klienter henvist fra deres arbejdsplads på grund af arbejdsmæssige udfordringer som f.eks. stress og trivselsudfordringer. Herudover vil der være gode muligheder for også at arbejde med unge og voksne med mere eksistentielle/ komplekse udfordringer.


Jobbet indebærer store udviklingsmuligheder, idet du også kan indgå i løsning af konsulent- og supervisionsopgaver, hvis du måtte ønske dette.


Ansættelsen kan enten ske som fast ansættelse med fast løn iht. funktionærloven, eller du kan indgå i vores klinikfællesskab, hvor du er selvstændig med eget CVR-nummer. På den måde kan du opnå den maksimale indflydelse på egen arbejdssituation. Som udgangspunkt forestiller vi os, at jobbet er en fuldtidsstilling, men vi er indstillet på at være fleksible i forhold til dine ønsker, så du får mulighed for en optimal work-life balance.


Arbejdspladsen er beliggende i Skive, og vi forestiller os tiltrædelse pr. 1. april 2024 eller efter nærmere aftale. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside: www.relationspsykologi.dk

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte psykolog Finn Godrim via mail finn@relationspsykologi.dk eller på telefon 20640617 – bedst på hverdage mellem kl. 12 og 13.


Ansøgningsfrist er 20. februar 2024, og vi ønsker at få tilsendt din ansøgning til kontakt@relationspsykologi.dk