praktiske oplysninger om terapi hos Institut for relationspsykologi

Terapi med lægehenvisningVi tilbyder terapi med lægehenvisning i Skive og Roskilde.​

For at få en lægehenvisning skal du kontakte din læge og anmode om at få en henvisning til psykolog. Det er lægen, der vurderer, om du er berettiget til en henvisning. Herefter skal du kun selv betale 1/3 af vort honorar, og du kan endda få yderligere tilskud fra Danmark, hvis du er medlem her. Der kan ydes tilskud op til 12 konsultationer. En konsultation har en varighed af 45 minutter.


Læs mere om terapi med lægehenvisning i Skive eller Roskilde:

VentetidMed en henvisning fra lægen oplever vi desværre oftest ventetid, før vi kan tilbyde et forløb. Du vil blive informeret om den aktuelle ventetid, når du kontakter sekretariatet. Det er vores førsteprioritet, at du (og vores øvrige klienter) oplever at have et stabilt og trygt forløb hos os. Derfor kan vi tilbyde dig, at du kan komme på venteliste i perioder med spidsbelastning. Når du står på vores venteliste, vil vi kontakte dig lige så snart, vi vurderer, at vi kan tage hånd om dig på bedst tænkelige måde. ​


Du kan se vores aktuelle ventetid på www.sundhed.dk​

Priser1. Med henvisning fra din læge

Har du en henvisning fra din læge, udgør egenbetalingen pr. konsultation, efter fradrag af tilskuddet fra sygesikringen: Første samtale koster 424,20 kr. og de efterfølgende samtaler koster 353,72 kr.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, yder de herudover et tilskud på 200 kr. pr. konsultation.


2. Uden henvisning

Hvis du selv skal betale hele honoraret er prisen 995 kr. pr. konsultation. Ved parterapi afsættes 90 min., og prisen er 1.580 kr. pr konsultation. Er du medlem af Danmark i minimum gruppe 5, kan du modtage 24 konsultationer med 300 kr. i tilskud hos en af vores autoriserede psykologer.


Vær opmærksom på, at mange har forsikringer gennem arbejde eller fagforening, der evt. kan anvendes ved behov for psykologhjælp.


Betaling sker kontant/dankort/MobilePay ved hver samtale med mindre andet er aftalt.
Obs: Prisstigninger pr 1. januar 2022Vi gør opmærksom på, at priserne pr 1. januar 2022 stiger til følgende:

Almindelige samtaler: 1050 kr. (50 min)

Parterapi: 1600 kr. (90 min.)

Supervision: 1 person =1200 kr. (pr time)

- 2 personer: 1450 kr. (pr time)

- 3 personer og derover: 1.650 kr. (pr time)


Der kan ikke anvendes dankort til betaling efter 1. januar 2022.
Flere praktiske informationerSamtalerne er normalt af en varighed på 50 minutter, parsamtaler dog 90 minutter.

Samtaler via sygesikringen er dækket af en særlig overenskomst og er derfor på 45 min. Sygesikringsbevis skal medbringes og køres igennem kortlæseren, der står i vores reception.


Vi har naturligvis tavshedspligt vedr. alt, hvad der omhandler samtaleforløbet. Vi fører journal over samtalerne, men der går ingen oplysninger fra vores journal uden, at vi først har fået skriftlig tilladelse fra dig. Dog er vi forpligtet til altid at give din læge besked, når du afslutter et samtaleforløb, som lægen har lavet en henvisning til.