praktiske oplysninger om terapi hos Institut for relationspsykologi

Terapi med lægehenvisningVi tilbyder terapi med lægehenvisning i Skive og Roskilde.​

For at få en lægehenvisning skal du kontakte din læge og anmode om at få en henvisning til psykolog. Det er lægen, der vurderer, om du er berettiget til en henvisning. Herefter skal du kun selv betale 1/3 af vort honorar, og du kan endda få yderligere tilskud fra Danmark, hvis du er medlem her. Der kan ydes tilskud op til 12 konsultationer. En konsultation har en varighed af 45 minutter.


Obs: Der kan tilbydes gratis psykologhjælp til unge mellem 18 og 24 år, til behandling af let til moderat angst og depression.


Læs mere om terapi med lægehenvisning i Skive eller Roskilde:

VentetidMed en henvisning fra lægen oplever vi desværre oftest ventetid, før vi kan tilbyde et forløb. Du vil blive informeret om den aktuelle ventetid, når du kontakter sekretariatet. Det er vores førsteprioritet, at du (og vores øvrige klienter) oplever at have et stabilt og trygt forløb hos os. Derfor kan vi tilbyde dig, at du kan komme på venteliste i perioder med spidsbelastning. Når du står på vores venteliste, vil vi kontakte dig lige så snart, vi vurderer, at vi kan tage hånd om dig på bedst tænkelige måde. ​


Du kan se vores aktuelle ventetid på www.sundhed.dk​

Priser1. Med henvisning fra din læge

Har du en henvisning fra din læge, udgør egenbetalingen pr. konsultation, efter fradrag af tilskuddet fra sygesikringen: Første samtale koster 443,63 kr. og de efterfølgende samtaler koster 369,92 kr.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, yder de herudover et tilskud på 200 kr. pr. konsultation.


2. Uden henvisning


Hvis du selv skal betale hele honoraret er prisen 1050 kr. pr. konsultation. Ved parterapi afsættes 90 min., og prisen er 1.600 kr. pr konsultation. Er du medlem af Danmark i minimum gruppe 5, kan du modtage 24 konsultationer med 300 kr. i tilskud hos en af vores autoriserede psykologer. For unge mellem 18 og 25 år er tilskuddet 450 kr. pr samtale.


Vær opmærksom på, at mange har forsikringer gennem arbejde eller fagforening, der evt. kan anvendes ved behov for psykologhjælp.


Betaling sker med MobilePay eller pr mail ved hver samtale med mindre andet er aftalt. Det er ikke muligt at betale med dankort.
Flere praktiske informationerSamtalerne er normalt af en varighed på 50 minutter, parsamtaler dog 90 minutter.

Samtaler via sygesikringen er dækket af en særlig overenskomst og er derfor på 45 min. Sygesikringsbevis skal medbringes og køres igennem kortlæseren, der står i vores reception.


Vi har naturligvis tavshedspligt vedr. alt, hvad der omhandler samtaleforløbet. Vi fører journal over samtalerne, men der går ingen oplysninger fra vores journal uden, at vi først har fået skriftlig tilladelse fra dig. Dog er vi forpligtet til altid at give din læge besked, når du afslutter et samtaleforløb, som lægen har lavet en henvisning til.