book tid online


Her kan du selv bestille din første tid, når du starter et samtaleforløb hos Institut for Relationspsykologi. Læs vejledningen nedenfor.

Tidsbestilling til første samtale bookes online via nedenstående link, hvor der kan bookes en tid indenfor max 14 dage. Tidsbestilling kan enten foretages af leder eller medarbejderen selv. Vær opmærksom på, at medarbejderens CPR-nummer skal oplyses, og at der sendes en påmindelse om tidsbestillingen til de kontaktoplysninger, der angives.


Til den første samtale skal medarbejderen medbringe handleplan, der er udfyldt i samarbejde mellem medarbejder og leder. Her angives information omkring henvisningsårsag og evt. påvirkede jobfunktioner. Handleplanen kan findes på medarbejderportalen, i True Trade og på linket nedenfor.


De følgende samtaler aftales med psykologen i forbindelse med første samtale.


OBS: Ved oprettelse af ny bruger skal følgende udfyldes:

1. Medarbejders cpr.nr

2. Medarbejders navn

3. Arbejdspladsens adresse

4. Arbejdspladsens navn og EAN nr.

5. Arbejdspladsens postnummer og by

6. Medarbejderens mobiltlf og email og der vælges, hvordan medarbejderen ønsker at få tilsendt info vedr. booking.


Har du brug for hjælp, eller finder du ingen ledige tider online inden for 14 dage, er du velkommen til at kontakte vores sekretariat på tlf.: 97520095.
HandleplanHvis medarbejderen ved forløbets start har medbragt en handleplan, vil psykologen og medarbejderen sammen arbejde videre med denne, sådan at der ved forløbets afslutning foreligger en personlig handleplan.

Handleplanen kan fx indeholde anbefalinger til medarbejderen og arbejdspladsen i forhold til jobfunktion og forslag til, hvordan lederen kan støtte medarbejderen i det daglige arbejde. Ved fællessamtaler er handleplanen udarbejdet fælles til leder og medarbejder. Hvis medarbejderen ikke ønsker, at der udarbejdes handleplan sammen med psykologen, vil lederen få besked herom.