book tid til samtale

Når du oplever en arbejdsrelateret problematik, som du ønsker hjælp til, er det en god idé først at tage en snak med din leder om problemet. Hvis I bliver enige om, at I gerne vil anvende tilbuddet om et samtaleforløb, kan du eller din leder ringe til os på tlf: 97520095 og booke en tid.

Når du booker første tid, vil du blive spurgt om navn, kontaktoplysninger, arbejdsplads, samt leder og dennes kontaktoplysninger. Du vil så få en tid til første samtale hos en af psykologerne. Hvis der er brug for flere samtaler, aftales disse sammen med din psykolog.
Online bookingDu kan selv booke en tid online via dette link. Som ny klient vil du få tilsendt en kode, når du opretter dig. Denne kan du bruge til at booke en tid, ligesom du kan flytte aftalte tider.

Hvis vi mangler oplysninger, når du er oprettet, vil vi kontakte dig pr telefon, før du starter dit forløb.

Du vil få besked, når din tid er bekræftet. Vær opmærksom på, at tiden først er gældende, når du har modtaget bekræftelse.


Obs: Har du en lægehenvisning - eller ønsker du parterapi, kan du ikke booke første samtale online. Ring til os på tlf: 97520095 for at booke tid.
Book online her