Praktiske informationer til medarbejdere i skive kommune

Her kan du læse mere om, hvor terapien foregår, hvordan der meldes afbud og hvilke psykologer, du kan møde.
Find os her


Du finder os her:

Institut for Relationspsykologi

Nordbanevej 15

7800 SkiveDu er velkommen til at parkere på vores parkeringsplads bag huset.

Kommer du som kursist og skal deltage ved kursus eller temadag, vil vi gerne bede dig anvende den store parkeringsplads ved bunden af Nordbanevej.
Ved ankomstVed ankomst kan du tage plads i venteværelset, hvor din psykolog vil hente dig. Du er velkommen til at tage en kop kaffe eller te, mens du venter. Det er ikke nødvendigt at køre dit sygesikringsbevis gennem scanneren.

Om samtaleforløbetGennem Sundhedsordningen tilbyder vi kortvarige samtaleforløb, hvor vi vil hjælpe dig med håndteringen af arbejdspsykologiske problemstillinger. Hvis psykologen vurderer, at årsagen til din mistrivsel ikke primært relaterer sig til dit arbejde, er det psykologens opgave at informere dig om andre behandlingstilbud – evt. et forløb gennem sygesikringen.


Der er afsat 60 min. til samtalen, hvori der også afsættes tid til at lave ny aftale, udfylde evt. evaluering osv. Det er ikke fastlagt på forhånd hvor mange samtaler, forløbet vil indeholde. Din psykolog vil vurdere, hvor mange samtaler der er brug for.


Din leder informeres ved start og afslutning af forløb - medmindre dette frabedes. Vi har naturligvis tavshedspligt vedr. alt, hvad der omhandler samtaleforløbet, og der udleveres ingen oplysninger fra din journal, med mindre vi først har fået skriftlig tilladelse fra dig.


Som et supplement til psykologsamtaler er det muligt at deltage på Mindfulness-hold. For nærmere information spørg din psykolog.
Ved afbudFår du behov for at melde afbud, skal dette ske senest kl. 16 hverdagen før aftalen på tlf: 97520095 eller på mail: kontakt@relationspsykologi.dk

Du kan også skrive en mail direkte til din psykolog. Find psykologernes mails via nedenstående link.

Vær opmærksom på, at telefontiden er: man-tors: kl. 08.00-13.00 og fre: kl. 08.00-12.00.


FællessamtalerI mange situationer giver det god mening at afholde fællessamtaler med deltagelse af både medarbejder, leder og psykolog. Iværksættelse af fællessamtaler kræver medarbejderens samtykke, ligesom de forudsætter psykologens professionelle anbefaling.


Fællessamtalerne vil typisk have fokus på at skabe en fælles forståelse for medarbejderens situation. Dertil arbejdes der med, hvordan du som leder kan understøtte medarbejderens bedring og trivsel.EvalueringDa vi hele tiden søger at kvalitetssikre vores arbejde, vil vi ved afslutningen af dit behandlingsforløb bede dig besvare et evalueringsskema. Du vil bl.a. blive spurgt til dit udbytte af forløbet og din oplevelse af psykologen. Du kan vælge at være anonym, hvis du foretrækker det. Du kan vælge, om du vil udfylde evalueringen på stedet eller have tilsendt et link pr mail.