Terapi med lægehenvisning i Roskilde

Terapi med lægehenvisningVi tilbyder terapi med lægehenvisning i vores afdeling i Roskilde.​ ​ For at få en lægehenvisning skal du kontakte din læge og anmode om at få en henvisning til psykolog. Det er lægen, der vurderer, om du er berettiget til en henvisning. Herefter skal du kun selv betale 1/3 af vort honorar, og du kan endda få yderligere tilskud fra Danmark, hvis du er medlem her. Der kan ydes tilskud op til 12 konsultationer. En konsultation har en varighed af 45 minutter.

Psykolog i RoskildeAut. psykolog Annette Groot tager imod klienter med lægehenvisning i Roskilde.

Annette har mangeårig erfaring med behandling af psykisk mistrivsel og kan også tilbyde hypnoterapi som del af behandlingen.


Priser1. Med henvisning fra din læge

Har du en henvisning fra din læge, udgør egenbetalingen pr. konsultation, efter fradrag af tilskuddet fra sygesikringen: Første samtale koster 417 kr. og de efterfølgende samtaler koster 347,71 kr.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, yder de herudover et tilskud på 200 kr. pr. konsultation.


2. Uden henvisning

Hvis du selv skal betale hele honoraret er prisen 995 kr. pr. konsultation. Ved parterapi afsættes 90 min., og prisen er 1.580 kr. pr konsultation. Er du medlem af Danmark i minimum gruppe 5, kan du modtage 24 konsultationer med 300 kr. i tilskud hos en af vores autoriserede psykologer.


Vær opmærksom på, at mange har forsikringer gennem arbejde eller fagforening, der evt. kan anvendes ved behov for psykologhjælp.


Betaling sker kontant/dankort/MobilePay ved hver samtale med mindre andet er aftalt.


Her finder du osVores adresse:

Institut for Relationspsykologi

Frederiksborgvej 2

4000 Roskilde